Historie

In 1974 is Argentrade B.V. opgericht door een Nederlandse importeur en een Argentijnse partner. Deze firma hield zich bezig met het importeren van Argentijns rundvlees naar West-Europa, succesvol gebruikmakend van toen nog onbegrensde GATT-licenties.

In 1993 is Argentrade B.V. omgevormd tot een exportgeörienteerde handelsonderneming en omgedoopt tot Argentrade International B.V. Het nieuwe management had hiervoor jarenlange ervaring opgedaan in de handel van bevroren levensmiddelen. Dit was wisselend in de rol van importeur bij een gerenommeerde firma in West-Afrika tot exporteur bij een Nederlandse, beursgenoteerde handelsonderneming.

Aanvankelijk slechts twee man sterk, is Argentrade International inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend handelshuis van middelgrote omvang. Vanwege de gestage groei is Argentrade International in 2001 verhuisd naar een een ruimer pand in het centrum van Rotterdam. Vanuit ons moderne kantoor aan de Maas wordt hard gewerkt aan de verdere groei van ons bedrijf.


TAGS: argentrade, frozen food